Lektioner

Hos oss kan du boka lektion både med eller utan egen häst, i grupp eller privat. Här är alla åldrar välkomna – inom alla nivåer och discipliner.

PRIVATLEKTION
Vi erbjuder privatlektioner på centret, där du får Emmelis totala uppmärksamhet och stöd under den tiden du tränar. Här kan du välja att ta med egen häst, eller lära känna en av våra trevliga hästar.

GRUPPLEKTION
Vill du träna i grupp? Om du och din kompis eller en släkting vill träna tillsammans kan ni boka en tid för det, vi har möjlighet att ha 2-3 elever samtidigt i dagsläget, i vårt stall -beroende på antalet hästar på centret. Borta har Emmeli som gräns 6 elever åt gången. (Observera att vi tyvärr inte kan erbjuda viktbärande hästar, max 85 kilo gäller.)

HEMBESÖK
Behöver du Emmelis expertis på plats hos dig?
Det kan vara svårt att behöva lasta sin häst för att kunna komma till sin tränare, av olika anledningar. Därför erbjuder vi hembesök, där Emmeli kan komma till just dig, för att på plats hjälpa dig med din/dina hästar.
Idag befinner hon sig i Lysekil, där det finns möjlighet till bokning i närområdet med kortare varsel. Befinner du dig längre bort i landet ber vi dig omgående kontakta oss för vidare kommunikation.