Lektioner

Hos oss kan du boka lektion både med eller utan egen häst, i grupp eller privat. Här är alla åldrar välkomna – inom alla nivåer och discipliner.

PRIVATLEKTION
Vi erbjuder privatlektioner på centret, där du får Emmelis totala uppmärksamhet och stöd under den tiden du tränar. Här kan du välja att ta med egen häst, eller lära känna en av våra trevliga hästar.

GRUPPLEKTION
Vill du träna i grupp? Välkommen att boka din gruppträning hos oss! Vilken grupp du hamnar i baseras självklart på vilken nivå du har för avsikt att träna på, vi har allt ifrån barngrupper, vuxengrupper och grupper för de mer kvalificerade ryttarna. Vi anpassar gruppen efter dina ambitioner så att du ska känna dig bekväm i din träning. Mer information om vad det kostar finner du här.

HEMBESÖK
Behöver du Emmelis expertis på plats hos dig?
Det kan vara svårt att behöva lasta sin häst för att kunna komma till sin tränare, av olika anledningar. Därför erbjuder vi hembesök, där Emmeli kan komma till just dig, för att på plats hjälpa dig med din/dina hästar.
Idag befinner hon sig i Lysekil, där det finns möjlighet till bokning i närområdet med kortare varsel. Befinner du dig längre bort i landet ber vi dig omgående kontakta oss för vidare kommunikation.